Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Болівії просто під час футбольного матчу "пиловий диявол" ледь не зніс гравців (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болівії просто під час футбольного матчу "пиловий диявол" ледь не зніс гравців (ВІДЕО)

Вихор утворився незадовго після початку матчу

23 липня 2021, 10:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Болівії на футбольному стадіоні утворився сильний пиловий вихор. Про це повідомляє видання BBC.

У Болівії просто під час футбольного матчу "пиловий диявол" ледь не зніс гравців (ВІДЕО)

У Болівії на футбольному полі утворився пиловий вихор. Фото: кадр з відео

Як стало відомо, під час футбольного матчу по полю пронісся вихор. Дане атмосферне явище утворилося незадовго після початку гри.

У Мережі з'явилося відео, на якому зафіксовано дана подія. На ньому видно, як раптово утворився вихор пронісся по полю ледь не зачепивши футболістів.

Як повідомляється, він шокував гравців, однак, схоже, не заподіяв ніякої шкоди.

Для довідки: дане явище називають пиловими дияволами. Вони являють собою вихровий рух повітря, яке виникає біля поверхні землі днем в малохмарну і зазвичай жарку погоду, при сильному прогріванні поверхні землі Сонцем. Зазвичай вони існують від кількох секунд до кількох хвилин.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що популярний курорт в Запорізькій накрив шторм. Під час нього над поверхнею Азовського моря утворився смерч. Повідомляється, що він не дістався до берега, але неабияк налякав відпочивальників. Атмосферне явище вдалося сфотографувати курортникам. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в провінції, яка знаходиться в центральній частині Китаю пройшли сильні дощі. Після них в цій місцевості утворилися повені, які завдали катастрофічної шкоди. В результаті стихії щонайменше загинули дванадцятеро людей і ще як мінімум шестеро отримали травми. Повідомляється, що з провінції було евакуйовано близько ста тисяч осіб. Влада проводить евакуацію місцевих жителів в безпечні райони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини