Головна Новини Світ Африка Єгипет відкриває курорти для іноземців: що зміниться для туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Єгипет відкриває курорти для іноземців: що зміниться для туристів

Єгипетські готелі, що приймають відпочивальників з-за кордону, повинні бути заповнені не більше, ніж на 75%

12 червня 2020, 09:05 comments3038
Поділіться публікацією:

Морські курорти для іноземних туристів Єгипет відкриє вже 1 липня. Таке рішення ухвалили в уряді країни, пише Reuters. Однак відпочивальникам все ж доведеться дотримуватися деяких правил карантину.

Єгипет відкриває курорти для іноземців: що зміниться для туристів

Рейси з-за кордону поки що будуть приймати тільки курортні регіони. Зокрема, Південний Синай. Саме там знаходяться популярні серед туристів Шарм-ель-Шейх і Дахаб, а також провінція Червоне море, відома такими курортами як Марса-ель-Алам і Хургада. Ще одним регіоном, куди пустять іноземців, стане місто Мерса-Матрух, яке знаходиться на узбережжі Середземного моря.

Всі готелі в вищезгаданих регіонах будуть працювати за новими правилами. Наприклад, їм заборонено приймати туристів, якщо вже зайнято 75% номерів.

Відпочивальників, в свою чергу, попросять не вживати їжу за межами готелю. Або ж варто відвідувати ресторани, у яких є сертифікат безпеки. Якщо ж турист відчує перші ознаки респіраторного захворювання — це температура або звичайні соплі — він зобов'язаний тут же звернутися до адміністрації готелю.

Ще в аеропорту відпочивальників попросять заповнити спеціальну декларацію про стан здоров'я. Якщо ж в країні, звідки прилетить турист, будуть на той момент фіксувати багато нових випадків коронавірусу, необхідно буде до всього ще й надати негативний тест на наявність інфекції. Зробити його потрібно не пізніше, ніж за 48 годин до вильоту. Якщо ж такого немає, то за свої гроші аналізи можна здати прямо в аеропорту. Щоправда, результатів теж доведеться чекати кілька годин в аеропорту.

До речі, якщо турист захворіє на відпочинку, лікувати його будуть за рахунок Єгипту. В країні для цього існує спеціальний фонд для боротьби з COVID-19.

Нагадаємо, що раніше Єгипет запустив безкоштовні онлайн-тури по улюбленим туристичним локаціям. Такий собі бюджетний спосіб побувати цього літа за кордоном, не виходячи з дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини