Головна Новини Світ Африка Майже сотня ув'язнених втекли з в'язниці в Лівані: всі зламали замки камер
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже сотня ув'язнених втекли з в'язниці в Лівані: всі зламали замки камер

П'ятеро загинули, розбивши викрадений автомобіль об дерево

21 листопада 2020, 19:00
Поділіться публікацією:

У Лівані тривають масштабні пошуки, оскільки 69 ув'язненим вдалося втекти з в'язниці. Деякі з утікачів вже схоплені або здалися, а п'ятеро загинули, розбивши викрадений автомобіль об дерево.

Майже сотня ув'язнених втекли з в'язниці в Лівані: всі зламали замки камер

Фото: из открытых источников

За даними служби безпеки, в суботу на світанку 69 осіб зуміли зламати свої камери й втекти з в'язниці в місті Баабда на заході Лівану. 15 втікачів вже були затримані, а двоє інших здалися владі через кілька годин після втечі.

Погоня закінчилася трагедією: група втікачів викрала автомобіль Dacia у водія, але людина за кермом не впоралася з керуванням і врізалася в дерево. В результаті аварії п'ятеро людей загинули й один був поранений. Зараз понад 40 переховуються від правосуддя осіб залишаються на свободі, і влада просить громадськість повідомляти про них будь-яку інформацію. Обставини втечі з в'язниці з'ясовуються.

Раніше в цьому році Amnesty International забила тривогу у зв'язку з важкою ситуацією з вірусом Covid-19 в переповнених ліванських в'язницях. Група повідомила, що були заворушення з боку співкамерників.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в суботу учні середніх шкіл столиці Таїланду, які наділи на себе костюми динозаврів, зібралися на мітинг проти старих освітніх і політичних реформ, всупереч погрозам уряду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини