Головна Новини Світ Африка В Африці банда головорізів напала на мирних жителів: десятки людей убиті і викрадені
commentss НОВИНИ Всі новини

В Африці банда головорізів напала на мирних жителів: десятки людей убиті і викрадені

Влада звинувачує угандійських ісламістських повстанців "союзних демократичних сил"

21 вересня 2020, 20:06
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Демократичній Республіці Конго в Центральній Африці стався напад банди озброєних осіб на поселення з мирними жителями, в результаті якого щонайменше десять людей були розстріляні і викрадені. Про це повідомляє агентство Reuters .

В Африці банда головорізів напала на мирних жителів: десятки людей убиті і викрадені

У повідомленні зазначено, що злочинне угруповання рухається по місцях і робить страшні злочини в регіоні вже не перший рік.

"Озброєні люди напали на місто Мбау на території Бені, провінція Північне Ківу, недалеко від кордону з Угандою, вбиваючи і викрадаючи людей і спалюючи будинки, перш ніж сховатися в заростях. Вони зробили страшні вчинки. Ми тільки що виявили більше десяти тел мирних жителів, убитих цими повстанцями ", — зазначає видання, посилаючись на властей.

Самі влада звинувачує угандійських ісламістських повстанців "союзних демократичних сил". Вони стверджують, що саме ця банда головорізів займається стихійними вбивствами, завдаючи розгроми в школах, лікарнях та інших соціальних центрах.

Співробітники місії ООН в цій же частині Африки стверджують, що постійна небезпека від рук злочинців привела до того, що люди залишають місця проживання цілими сім'ями.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про масові смерті слонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини