Головна Новини Світ Африка Влада Флориди схвалила плани відновлення роботи Walt Disney World
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Флориди схвалила плани відновлення роботи Walt Disney World

Відвідувачам парків Disney доведеться носити маски і проходити температурний скринінг

1 червня 2020, 19:13 comments1959
Поділіться публікацією:

Влада Флориди затвердилаи плани поетапного відновлення роботи Walt Disney World в Орландо, починаючи з 11 липня. Про це пише Reuters.

Влада Флориди схвалила плани відновлення роботи Walt Disney World

Успішне відновлення роботи парків Walt Disney World є сигнальною подією для Disney і всього іншого світу, оскільки уряди і компанії розробляють стратегію виходу з ізоляції, у той час як новий коронавірус все ще залишається дуже небезпечним.

Коли парки Disney знову відкриються, гостям і співробітникам доведеться носити маски і проходити температурний контроль. У парках будуть припинені паради, феєрверки та інші заходи, які провокують натовпи людей.

Disney буде заохочувати безконтактні платіжні системи і розширювати існуючі системи мобільних замовлень в ресторанах, говориться в повідомленні компанії. Також планується обмежити кількість відвідувачів, яким доведеться заздалегідь бронювати квитки на відвідування парку

Починаючи з січня, медіа- і розважальний гігант Walt Disney World закрив тематичні парки по всьому світу, щоб перешкоджати поширенню нового коронавіруса. Компанія підрахувала, що втратила 1 млрд дол. у підрозділі тематичних парків у період з січня по березень.

Раніше "Коментарі" писали, що керівник Disney Кевін Майєр йде у відставку, щоб стати босом соціальної платформи TikTok. Він був призначений генеральним директором і головним TikTok операційним директором ByteDance, китайської материнської компанії платформи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини