Головна Новини Світ Африка Влада Судану оголосила надзвичайний стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Судану оголосила надзвичайний стан

Рішення влади Судану пов'язано з масштабними повенями в країні

5 вересня 2020, 08:53 comments1888
Поділіться публікацією:

Рада Безпеки і оборони Судану оголосила національний надзвичайний стан на три місяці через повені, які забрали життя 99 осіб в цьому році та оголосили Судан зоною стихійного лиха, повідомило державне інформаційне агентство SUNA рано вранці в суботу. Про це пише Reuters.

Влада Судану оголосила надзвичайний стан

Міністр праці і соціального розвитку Судану заявив, що крім загиблих, повені в цьому році поранили 46 осіб, заподіяли збитків більш ніж півмільйону людей і викликали повне і часткове обвалення понад 100 тис. будинків.

Темпи повеней і дощів в цьому році перевищили рекорди, встановлені в 1946 і 1988 роках, з очікуваннями подальшого зростання показників. Рада також оголосила про створення Вищого комітету на чолі з Міністерством праці та соціального розвитку для боротьби з наслідками повеней восени 2020 року.

Раніше "Коментарі" писали, що військово-транспортний літак "Антонов-12" розбився після зльоту в Західному Дарфурі Судану. Авіакатастрофа сталася через 5 хвилин після зльоту літака. В результаті аварії Ан-12 загинули 18 осіб, які перебували на борту літака. Серед загиблих були сім членів екіпажу, три судді та вісім інших цивільних осіб, серед яких були діти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини