Головна Новини Світ Азія Японська авіакомпанія заплатить 1,4 тис. доларів допомоги кожному співробітникові
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська авіакомпанія заплатить 1,4 тис. доларів допомоги кожному співробітникові

Авіакомпанія Japan Airlines вирішила підтримати матеріально своїх співробітників під час кризи

21 червня 2020, 08:40 comments1179
Поділіться публікацією:

Співробітники японського авіаперевізника Japan Airlines отримають грошову допомогу від керівництва компанії. Кожен співробітник, а їх у компанії понад 36 тис., має право розраховувати на позапланову винагороду, яка складе до 1,4 тис. доларів. Вважається, що допомога повинна підтримати матеріальним чином співробітників, які постраждали під час епідемії коронавіруса. Причому, на доплату може розраховувати будь-який співробітник, яких налічується в штаті авіаперевізника понад 36 тисяч осіб.

Японська авіакомпанія заплатить 1,4 тис. доларів допомоги кожному співробітникові

Грошові виплати працівники компанії отримають вже на початку липня. Для того, щоб висловити свою солідарність із працівниками Japan Airlines, глава компанії і голова правління JAL Есихару Уекі вирішив відмовитися від своїх річних премій і бонусів.

Відзначимо, що втрати однієї з найбільших японських авіакомпаній Japan Airlines у зв'язку з пандемією коронавіруса тільки за три місяці поточного року склали близько 215 млн доларів.

Згідно з актуальними даними, за час поширення нового коронавіруса, їм заразилися понад 8,6 млн осіб, близько 460 тис. випадків виявилися смертельними.

Як повідомляв портал "Коментарі", влада Туреччини відкриває свої кордони для мандрівників з 40 країн. У цей список потрапили і туристи з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини