Головна Новини Світ Азія КНДР пригрозила Південній Кореї війною
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР пригрозила Південній Кореї війною

Уряд КНДР вказав на можливість військових дій

15 червня 2020, 09:41 comments1529
Поділіться публікацією:

Влада Північної Кореї має намір покарати Південну Корею за антикомуністичні листівки, які  скинули на територію КНДР. За подібну пропаганду  доведеться розплатиться, вважають в уряді КНДР. Така думка міститься у статті провідної північнокорейської газети "Нодон сінмун".

КНДР пригрозила Південній Кореї війною

"Безжальні відповідні дії будуть продовжуватися. Наша непереможна потужна революційна армія помститься за наш народ, який став злішим, ніж коли-небудь", — сказано в матеріалі. Відзначається, що готовність народу і солдатів КНДР до дій демонструє загальну "нетерпимість до принижень гідності вищого керівництва".

Примітним є той факт, що стаття була опублікована у провідному національному виданні у день 20-ї річниці декларації, прийнятої 15 червня 2000 року під час першого в історії міжкорейського саміту. Разом з тим, раніше КНДР вже припинила всі комунікації з Сеулом, в Північній Кореї заявили, що подальші переговори безглузді. Влада КНДР вважає, що Південна Корея довела їх стосунки до "крайньої точки", а переговори між країнами викликають "лише розчарування".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", у КНДР вирішили припинити всі контакти з південнокорейською стороною. На такий крок влада пішла після того, як активісти-південці закидали територію Північної Кореї агітаційними листівками. Пхеньян не бачить сенсу у будь-яких переговорах і припиняє спілкування з Сеулом за всіма існуючими каналами зв'язку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини