Головна Новини Світ Азія КНДР припиняє всі переговори з Південною Кореєю
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР припиняє всі переговори з Південною Кореєю

Північна Корея відключить всі комунікації з Сеулом

9 червня 2020, 09:15 comments1204
Поділіться публікацією:

Уряд КНДР вирішило припинити всі контакти з південнокорейською стороною. На такий крок влада пішла після того, як активісти-південці закидали територію Північної Кореї агітаційними листівками. Пхеньян не бачить сенсу у будь-яких переговорах і припиняє спілкування з Сеулом по всім існуючим каналах зв'язку.

КНДР припиняє всі переговори з Південною Кореєю

"Прийшли до такого висновку, що нам більше нічого обговорити за столом переговорів з владою Південної Кореї, викликають з плином часу тільки розчарування", — сказано в повідомленні агентства ЦТАК.

Всі лінії комунікації відключать 9 червня опівдні за місцевим часом.

"Нинішні заходи є кроком першого етапу після прийняття рішення про повне блокування всіх просторів для контакту з елементами Південної Кореї та ліквідації непотрібних речей", — наголошується в повідомленні агентства.

Відзначається, що перекриття ліній комунікації стане не останнім з обмежень, які Північна Корея має намір вжити щодо південного сусіда.

Як повідомляв портал "Коментарі", через кілька годин після появи північнокорейського диктатора Кім Чен Ина на публіці, на кордоні між охоронними постами КНДР і Південною Кореєю сталася перестрілка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини