Головна Новини Світ Азія На колишнього президента Киргизії вчинили замах
commentss НОВИНИ Всі новини

На колишнього президента Киргизії вчинили замах

На щастя, ні сам Атамбаєв, ніхто інший не постраждав

9 жовтня 2020, 17:13
Поділіться публікацією:

На колишнього президента Киргизії Алмазбека Атамбаєва, недавного звільненого прихильниками з СІЗО, невідомі скоїли замах. Про це передає Telegram-канал "Sputnik Ближнє зарубіжжя" з посиланням на заяву соратниці політика Кулдуз Жолдубаевой.

На колишнього президента Киргизії вчинили замах

Джерело: REUTERS

Відомо, що машина Атамбаєва, що знаходилася на центральній площі Бішкека Ала-Тоо, була обстріляна з травматичної зброї. Колишній президент країни перебував у цей час в салоні автомобіля.

Незабаром сам Атамбаєв показав своїм соратникам пошкодження від куль на машині. Відповідний ролик був оприлюднений на Telegram-каналі LIFE SHOT.

"Хіба може гума броню пробити?" — запитав політик у протестувальників.



Крім того, він розповів, що замах на нього готувався заздалегідь.

Також, стало відомо, що кандидат у віце-прем'єри Киргизії Тілек Токтогазієв був поранений на мітингу. Про це повідомила депутат киргизького парламенту від партії "Ата-Мікен" Ельвіра Сурабалдієва на своїй сторінці в Twitter.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на центральній площі Бішкека відбулися зіткнення між прихильниками різних політичних сил. Відомо, що протестувальники кидали один в одного пляшки й каміння. На цьому тлі в столиці Киргизії чинним президентом був введений режим надзвичайного стану, який почне діяти з 20.00 сьогоднішнього дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини