Головна Новини Світ Азія Таїланд відкриють для багатих: які умови влада пропонує туристам
commentss НОВИНИ Всі новини

Таїланд відкриють для багатих: які умови влада пропонує туристам

Дані умови - частина плану для зниження ризику "занесення" коронавірусу

22 вересня 2020, 13:47 comments1013
Поділіться публікацією:

Уряд країни планує відкривати свої кордони з жовтня, але з однією умовою: пробути на відпочинку потрібно не менше 30 днів, передає видання tsn.

Таїланд відкриють для багатих: які умови влада пропонує туристам

Таїланд. Фото: unsplash

Такі умови влада вирішила створити для того, щоб мінімізувати ризики зараження коронавірусом. Ці правила дозволять відправитися на відпочинок до Таїланду тільки дуже забезпеченим людям, інших же вони такої можливості позбавляють. Адже поїхати на відпочинок мінімум на місяць, а краще на три (як припускає тайська влада), дозволить собі далеко не кожен турист.

Перед поїздкою мандрівники отримають спеціальну візу, яка дозволить знаходитися в країні протягом 90 днів, 14 з яких — на карантині. Також людям необхідно буде пройти тест на COVID-19, показавши його результати після прибуття.

Заступник губернатора туристичного управління Європи Шрісуда Ванапіньосак також додав, що спеціально для туристів, які будуть на ізоляції, придумають онлайн-заняття з йоги, кулінарії та медитації.

Губернатор адміністрації Ютасак Супасорн розповів, що до них надійшло безліч запитів по туристичній візі з європейських країн. В першу чергу, Таїланд відкриє свої кордони для країн Скандинавії та Центральної Європи, тому що там найнижчі показники захворюваності на коронавірус.

Також видання "Коментарі" розповість, як самостійно спланувати подорож: лайфхаки для туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини