Головна Новини Світ Азія У Японії винайшли плавальні маски від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Японії винайшли плавальні маски від коронавірусу

Маски для плавання тисячами розкуповують в Японії

7 червня 2020, 14:30 comments1499
Поділіться публікацією:

Вчені Японії розробили маску для плавання, яка повинна захищати від зараження коронавірусом. Про це повідомляє видання The Asahi Shimbun.

У Японії винайшли плавальні маски від коронавірусу

Інноваційна плавальна маска за формою нагадує звичайну медичну маску, однак має жорстке ребро посередині обличчя і виготовляється з полівінілхлориду. Форма маски дозволяє зберігати повітря всередині неї, і не заважає плавати. Правда в таких масках плавцям не рекомендують змагатися на швидкість.

Придумав таку маску колишній професійний плавець Дзюнъе Нисигава.

Маску у більшості випадків використовують тренери та інструктори з плавання, оскільки під час тренувань вони вступають в контакт з дітьми. Упаковка з десяти масок обійдеться приблизно у 270 доларів. Зазначається, що лише за два місяці в Японії було продано 16 тис. таких наборів і попит на них збільшується.

У Японії винайшли плавальні маски від коронавірусу - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", компанія Adidas випустила захисні маски для обличчя. У компанії стверджують, що маски перешкоджають передачі бактерій, незважаючи на те, що їх покриття не відповідає стандарту медичної маски. Матеріал легко миється і сушиться, завдяки чому зручний для щоденного використання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини