Головна Новини Світ Азія У Південній Кореї порушили кримінальну справу проти сестри Кім Чен Ина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї порушили кримінальну справу проти сестри Кім Чен Ина

Прокуратура Сеула відкрила кримінальну справу проти Кім Е Чжон за підрив Міжкорейського офісу зв'язку

16 липня 2020, 16:48
Поділіться публікацією:

Прокуратура Центрального району Сеула порушила кримінальну справу проти сестри лідера КНДР Кім Чен Ина, Кім Е Чжон, за підрив міжкорейського офісу зв'язку  минулого місяця. Про це повідомляє азійське видання Yonhap.

У Південній Кореї порушили кримінальну справу проти сестри Кім Чен Ина

"Південнокорейські прокурори почали розслідування проти сестри лідера КНДР Кім Чен Ина та начальника армії Північної Кореї після підриву міжкорейського офісу зв'язку в Кесонг минулого місяця", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що прокуратура Центрального району Сеула порушила кримінальну справу після подання заяви про злочин адвокатом зі столиці Південної Кореї Лі Кюн Чже.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що північнокорейський диктатор Кім Чен Ин безслідно зник з поля зору громадськості, в тому числі й світовий, навесні цього року, що породило чутки про його смерть.

"Розвідка вважає, що голова Кім зосередився на внутрішніх кадрових перестановках, особисто проводячи наради з партійно-державних питань і проблем зміцнення військової потужності. Це також наклалося на ситуацію з новою коронавірусною інфекцією, тому публічна активність була серйозно скорочена", — впевнений заступник голови парламентського комітету з розвідки Кім Бен Гі, який представив позицію південнокорейської розвідслужби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини