Головна Новини Світ Азія У Північній Кореї відреагували на чутки про кому Кім Чен Ина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Північній Кореї відреагували на чутки про кому Кім Чен Ина

Про кому лідера КНДР минулого тижня повідомила розвідка Південної Кореї

27 серпня 2020, 08:01 comments1337
Поділіться публікацією:

У Північній Кореї вирішили розвінчати чутки про те, що Кім Чен Ин впав у кому. Відразу кілька свіжих фотографій лідера КНДР опублікувало Центральне телеграфна агенція. Там стверджують, що глава держави сповнений сил і продовжує виконувати свої обов'язки.

У Північній Кореї відреагували на чутки про кому Кім Чен Ина

Кім Чен Ин. Фото: kcna.kp

Чутки про важкий стан Кім Чен Ина поповзли після того, як частину його обов'язків взяла на себе його молодша сестра Кім Е Джон, яка керує партійним відділом пропаганди. Ще деякі функції стали виконувати помічники північнокорейського лідера. Розвідники з Південної Кореї тільки підлили масла у вогонь. Вони запевняли, що фактично в КНДР відбулася передача влади.

Однак, якщо вірити знімкам з офіційних ЗМІ Північної Кореї, Кім Чен Ин почуває себе прекрасно. Зокрема, він нібито зібрав засідання Політбюро ЦК Трудової партії. Там керівництво країни вирішило посилено боротися з коронавірусом і посилити санітарні обмеження. До слова, це вперше Північна Корея офіційно підтверджує, що проблема коронавірусу також існує  на території їхньої країни.

У Північній Кореї відреагували на чутки про кому Кім Чен Ина - фото 2

Ще одне питання, яке обговорювали на Політбюро, — це ймовірні збитки від тайфуну, що рухається в бік корейського півострова. Він може накрити відразу три провінції: Південний Пхенан, Південний Хванхе і Північний Пхенан.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Кім Чен Ин зізнався, навіщо Північна Корея створює ядерну зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини