Головна Новини Світ Австралія та Океанія «Робота мрії»: Австралія шукає доглядача райського острова
commentss НОВИНИ Всі новини

«Робота мрії»: Австралія шукає доглядача райського острова

У доглядача буде свій список обов'язків

6 вересня 2020, 10:15 comments3230
Поділіться публікацією:

Австралійська компанія Port Douglas Getaways шукає відповідальну людину на посаду доглядача маленького безлюдного острова Лоу-Айлз, який оточений Великим Бар'єрним рифом. Про це повідомляє видання Upi.

«Робота мрії»: Австралія шукає доглядача райського острова

@portdouglasgetaways

Райське місце знаходиться за 15 кілометрів від узбережжя штату Квінсленд (на північному сході континенту). Співробітник буде офіційно працевлаштований і буде отримувати гідну заробітну плату. Але в агентстві попереджають, що така "робота мрії" не така вже легка і барвиста, як може здатися.

Доглядач повинен буде виконувати ряд обов'язків, а саме: вести комунікацію з туроператорами, обслуговувати будівлі, контролювати інфраструктуру, а також займатися ґрунтовими роботами та стежити за популяцією птахів.

Є в цій привабливій вакансії й свій нюанс — працівник буде обмежений у використанні води та електрики. Керівник Управління морського парку Марк Рід зазначає, що саме таке обмеження і робить пошук співробітника скрутним.

Втім, всіх охочих отримати вакансію просять до 25 вересня залишити заявку на сайті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляє, що в Тихому океані врятували мешканців безлюдного острова завдяки гігантському "SOS" на піску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини