Головна Новини Світ Австралія та Океанія Восьмирічний австралієць купив п'ять квартир на аукціоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Восьмирічний австралієць купив п'ять квартир на аукціоні

Хлопчик витратив на аукціоні майже мільйон австралійських доларів

22 серпня 2020, 03:38 comments1226
Поділіться публікацією:

Восьмирічний хлопчик скупив на аукціоні відразу 5 квартир, розташованих в передмісті Сіднея. Самостійно він зміг обійти шістьох дорослих конкурентів, пише Mirror Online.

Восьмирічний австралієць купив п'ять квартир на аукціоні

Майкл Хемден з батьком. Фото: mirror.co.uk

Незважаючи на те, що змагався на торгах школяр сам, робив він це все ж під наглядом батька і з його відома. Справа в тому, що тато восьмирічного Майкла Хемдена — девелопер. Він дозволив синові взяти участь в змаганнях, так як хоче передати йому свій досвід. В даному випадку його безпосередня допомога хлопчикові знадобилася лише в той момент, коли потрібно було підписати чек на покупку.

А витратив хлопець, слід сказати, пристойну суму. За п'ять квартир на околиці Сіднея юний бізнесмен віддав 970 тисяч австралійських доларів. Це майже 700 тисяч доларів США.

"Нічого подібного я раніше не бачив. Та й інші учасники торгів були, м'яко кажучи, в шоці", — поділився враженнями Марк Салех, агент з продажу, який організував торги.

Що робити з новою нерухомістю батько з сином вже вирішили. Вони хочуть відремонтувати апартаменти, а потім будуть здавати їх в оренду.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що 10-річний хлопчик вижив у відкритому морі завдяки порадам з фільму про рятувальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини