Головна Новини Світ Беларусь Бюджетників зганяють до Мінська на підтримку Лукашенка, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Бюджетників зганяють до Мінська на підтримку Лукашенка, - ЗМІ

Ключове видання Білорусі TUT.by отримало інформацію від своїх читачів про сгоне бюджетників на мітинги підтримки чинного президента

16 серпня 2020, 11:24 comments1276
Поділіться публікацією:

Сьогодні, в неділю, 16 серпня, жителі навколишніх сіл і міст Мінська спостерігають рух колони автобусів у бік обласного центру, а місцеві ЗМІ повідомляють про анонсований мітингу, який буде проходити в добровільно-примусовому порядку для працівників бюджетної сфери на підтримку президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це повідомляє, зокрема, видання TUT.by .

Бюджетників зганяють до Мінська на підтримку Лукашенка, - ЗМІ

Журналісти відзначають, що їм приходять скріншоти з повідомленнями від співробітників великих промислових держпідприємств, в яких їм повідомляють про "громадянський обов'язок" підтримати чинного главу держави.

Бюджетників зганяють до Мінська на підтримку Лукашенка, - ЗМІ - фото 2

Повідомлення про примус поїхати на мітинг за Олександра Лукашенка прийшли від працівників "Белшіни", "Інтеграл", Могильовського м'ясокомбінату, Бобруйської "Слов'янки", "Бобруйськагромаш", Білоруського цементного заводу, Пружанського "Комунальника", "Крічевцементношіфера", Дзержинської птахофабрики, Слонімського водоканалу , ВАТ "Поликовічі" (сільгосппідприємство під Могилевом), "Могілевенерго", Бобруйського заводу біотехнологій, "Вітебскоблгаза", Добрушського фарфорового заводу, БелЖД. Зганяють на мітинг також держслужбовців, військових, яких просять прийти в цивільному одязі. Подібні пропозиції також надійшли працівникам сільського господарства, вчителям, вихователям, працівникам держЗМІ і багатьом іншим.

Відмічається, що люди занепокоєні можливістю провокацій з боку силовиків. 

Треба зазначити, що згідно до діючого законодавства, ніхто не має права вимагати від співробітника їхати на будь-які акції і заходи в його вихідний день.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про обговорення гострої ситуації на тлі в Білорусі між Володимиром Путіним і Олександром Лукашенком.

Читати повністю: https://finance.tut.by/news696825.html



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини