Головна Новини Світ Беларусь До Мінська прилетів літак ФСБ Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

До Мінська прилетів літак ФСБ Росії

Літак російського ФСБ вдруге за тиждень прилітав до столиці Білорусі

26 серпня 2020, 22:09
Поділіться публікацією:

Російський урядовий літак, який перевозить високопоставлених урядовців, в тому числі главу служби безпеки ФСБ, сьогодні приземлився в столиці Білорусі в Мінську. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані сервісу Flightradar 24.

До Мінська прилетів літак ФСБ Росії

Трохи більше ніж за тиждень це вже другий такий виліт. Дані сервісу свідчать про те, що тиждень тому, минулої середи, цей літак також приземлявся в Мінську.

Раніше "Коментарі" писали, що Міністерство закордонних справ Росії переконане, що країни Балтії, Польща і США мають значний вплив на розхитування політичної ситуації всередині Республіки Білорусь. Таку версію озвучила в ефірі телеканалу "Росія-1" прессекретар Марія Захарова, заявивши, що зовнішньополітичне відомство має всі докази цього факту.

Нагадаємо, Швеція нарощує військовий контингент в Балтійському морі через підвищену активність Росії в регіоні та політичної кризи в Білорусії після минулих в країні виборів. За заявою Міністра оборони країни Петера Хультквіста, ситуація з безпекою навколо кордонів Швеції залишає бажати кращого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини