Головна Новини Світ Беларусь Літак Лукашенка двічі злетів у небо: повертав то на схід, то на захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак Лукашенка двічі злетів у небо: повертав то на схід, то на захід

Boeing 737 двічі піднявся в небо, але зробив посадку

19 серпня 2020, 16:29 comments1106
Поділіться публікацією:

Сьогодні з Національного аеропорту Мінська піднявся в небо літак президента Білорусі Boeing 737. Втім, політ був недовгим: повітряне судно полетіло на схід в сторону Росії, однак незабаром розвернулося назад і сіло в мінському аеропорту. Про це повідомляє портал TUT.by.

Літак Лукашенка двічі злетів у небо: повертав то на схід, то на захід

Згідно з інформацією сервісу Radarbox, літак Лукашенка з бортовим номером EW-001PA спочатку полетів на схід, пройшов над Смолевичами та повернувся назад. Незабаром повітряне судно знову злетіло і знову повернулося в аеропорт. Експерти вважають, що екіпаж перевіряв систему.

Нагадаємо, вчора в Мінську, де вже 11-й день поспіль тривають протести народу проти президентства Олександра Лукашенка, приземлився Ту-214, на якому літає виключно керівництво російської ФСБ. Білоруські та російські ЗМІ повідомляють про те, що в столицю Білорусі прилетів глава Федеральної служби безпеки Олександр Бортников. Слід зазначити, що як раз вчора вже в четвертий раз Олександр Лукашенко говорив з колегою з РФ Володимиром Путіним. Після розмови президент Білорусі оголосив про повне приведення в бойову готовність військ на західних кордонах країни. Він заявив, що на протести людей нібито підбурюють іноземці із західних країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини