Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко назвав країну, яка керує протестами в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко назвав країну, яка керує протестами в Білорусі

На думку Лукашенка, «заварушка» в Білорусі була спланована ззовні

21 серпня 2020, 16:15 comments2449
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко вважає, що протести в Білорусі планували і направляють США. Таку думку він висловив в ході візиту на агрокомбінат "Дзержинський" в Мінську, передає БЕЛТА.

Лукашенко назвав країну, яка керує протестами в Білорусі

Так, політик заявив, що "заварушка" була підготовлена ззовні.

"Росія боялася нас втратити, а Захід нас якось підтягнути вирішив, звичайно ж, як ми бачимо зараз, проти Росії, — вважає Лукашенко. — Зараз вони хочуть встановити балто-чорноморський коридор, санітарний кордон — три балтійські республіки, ми і Україна. Ми тут — одна ланка залишилися".

Крім того, за його словами, ситуацією керує конкретна держава.

"Планують все це і направляють США, а європейці підіграють. Сказано так — зроблять так. Створено спеціальний центр під Варшавою. Ми контролюємо, знаємо, чим він займається. Почали брязкати гусеницями", — висловився Лукашенко.

Як він стверджує, в Білорусі деяким людям заплатили, а кому то "заморочили голову". Крім того, Лукашенко заявив, що вітчизна в небезпеці: з зовнішнього боку — зброя, всередині — розбурхане населення.

"Вони поставили собі за мету перш за все відсікти гродненську територію. Вже польські прапори вивісили недавно, — заявив він. — Зараз вітчизна в небезпеці. Ми не можемо жартувати. Тим більше, що це не слабкі війська — НАТО".

Він знову підкреслив, що з Росією на чолі з Володимиром Путіним у нього повне взаєморозуміння. І пообіцяв зробити все, щоб білоруси "жили, як і завжди, спокійно".

Нагадаємо, в Євросоюзі визначилися, чи будуть визнавати вибори в Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини