Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко розповів, навіщо розгулював по Мінську з автоматом
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів, навіщо розгулював по Мінську з автоматом

Лукашенко згадав про американців, які "бачать з космосу все"

9 вересня 2020, 16:10
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко пояснив російським журналістам, навіщо він з'явився на публіці з автоматом в руках. Тоді, 23 серпня, невизнаний багатьма лідер республіки облетів на вертольоті центр Мінська і вийшов до Палацу Незалежності зі зброєю.

Лукашенко розповів, навіщо розгулював по Мінську з автоматом

За словами Лукашенка, він хотів продемонструвати, що "його діти тут, що його країна тут".

"І я цю країну буду захищати, чого б мені це не коштувало. Американці ж ведуть, вони ж з космосу бачать все", — сказав Лукашенко, запевняючи, що, коли він пролетів на своєму вертольоті над Мінськом, це відразу дізналися і передали протестувальникам.

Лукашенко сказав, що взявши в руки автомат, він хотів показати, що "він не втік з сім'єю в Ростов і сповнений рішучості боротися".

Нагадаємо, випади президента Білорусі Олександра Лукашенка на адресу України стають все жорсткішими (про начебто втручання у внутрішні справи "його" країни, про нібито "екстремістів" з України на протестах в Білорусі та інше). До того ж він звинувачує Захід у фальсифікації отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Про що це говорить, до чого може привести і як слід діяти Україні — на ці та багато інших питань відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини