Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко: З приходом альтернативної влади Білорусь поріжуть на шматки
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко: З приходом альтернативної влади Білорусь поріжуть на шматки

За словами Лукашенка, з приходом опозиційної влади по відношенню до людей, які його підтримують, і їх дітей, почнуться переслідування

1 вересня 2020, 17:02
Поділіться публікацією:

Лукашенко заявив, що не тримається за владу — просто не хоче, щоб альтернативні сили порізали на шматки країну. Про це він заявив в інтерв'ю журналісту агентства новин БЕЛТА сьогодні, 1 вересня.

Лукашенко: З приходом альтернативної влади Білорусь поріжуть на шматки

Джерело: Белта

Президент Білорусі також підкреслив, що мільйони людей в країні підтримують політику, яку він реалізовує, і він може сміливо говорити про те, що, якщо до влади прийде опозиція, щодо цих людей і їхніх дітей почнуться репресії.

"Ось що мене найбільше турбує. Не влада. Я не хочу, щоб порізали на шматки мою країну, яку я ліпив на уламках імперії, і не хочу, щоб порізали чесних, порядних людей, які працювали на це. Це буде не люстрація, як дехто каже. Це буде різанина. І те, що відбулося в Україні, буде квіточками", — сказав глава держави.

Говорячи про політиків, які "змінили його владі" і увійшли в так звану координаційну раду, Лукашенко заявив, що в будь-якій державі вистачає чиновників, які "перевзулися".

"Рано чи пізно ці люди відповідатимуть за законом! За фактами захоплення влади порушено кримінальну справу", — підкреслив білоруський президент.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Україна "заморозила" дипломатичні контакти з Білоруссю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини