Головна Новини Світ Беларусь Лукашенко закриває кордони з Україною, Польщею і Литвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко закриває кордони з Україною, Польщею і Литвою

Президент Білорусі Олександр Лукашенко впевнений, що його країні загрожує небезпека Заходу

17 вересня 2020, 20:49
Поділіться публікацією:

Лукашенко закриває кордони з Україною, Польщею і Литвою

Глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що закриває державні кордони з Україною, Литвою і Польщею в зв'язку з необхідністю захищати країну від можливого військового вторгнення з Заходу. Про це повідомляє український журналіст Андрій Павловський, опублікувавши ролик з виступу Лукашенко на мітингу на свою підтримку.

Сам глава держави зазначає, що такі радикальні заходи були прийняті на спільній нараді з російським колегою Володимиром Путіним і міністром оборони Сергієм Шойгу. Оборонні заходи проти наступу і провокацій Заходу Росія і Білорусь будуть здійснювати в рамках Союзної держави.

"Ми змушені відвести війська з вулиць, пів-армії поставити під рушницю і закрити держкордон із заходу — з Литвою, Польщею. Ми змушені посилити державний кордон, на превеликий жаль, з нашої братською України", — заявив Лукашенко, чим викликав овації у публіки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в зв'язку з необхідністю зміцнювати свої військові позиції президент Білорусі Олександр Лукашенко зізнався, що попросив у Володимира Путіна забезпечити армію Республіки новітньою зброєю . Однак в Кремлі заперечують , що питання було поставлено саме в такий прямій формі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини