Головна Новини Світ Беларусь "Наступні вибори - за Конституцією": Лукашенко - про можливість проведення виборів в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Наступні вибори - за Конституцією": Лукашенко - про можливість проведення виборів в Білорусі

Замість питання про проведення позачергових президентських виборів, Лукашенко запропонував зайнятися розробкою проекту нової Конституції Білорусі

16 вересня 2020, 18:21
Поділіться публікацією:

Чинний президент Білорусії Олександр Лукашенко вважає, що питання обрання глави держави остаточно вирішене. Про це він заявив під час зустрічі з політичною елітою країни, повідомляє БЕЛТА.

"Наступні вибори - за Конституцією": Лукашенко - про можливість проведення виборів в Білорусі

Фото: Дмитро Азаров / Коммерсантъ

"Ми вибори провели, результат отримали. На цьому крапка. Напевно, вистачить розбурхувати суспільство. Наступні президентські вибори — за Конституцією. Як визначимося, так і буде", — підкреслив він.

Замість питання про проведення позачергових президентських виборів, Лукашенко запропонував зайнятися розробкою проекту нової Конституції Білорусі.

Лідер країни наголосив, що владі і опозиції зараз необхідно прийти до єдиної думки про те, як зміниться система державного ладу.

Раніше, при зустрічі Лукашенка з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, глава Росії заявив про те, що ідея перетворення Конституції Білорусії виглядає "логічною і своєчасною". При цьому російський лідер підкреслив, що білоруси повинні самостійно вирішити внутрішньодержавну політичну кризу і знайти точки дотику між прихильниками і противниками чинної влади.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в соцмережах з'явилися меми та фото-жаби з героями поттеріани, які підтримують протести в Білорусії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини