Головна Новини Світ Беларусь "Новини за дуже велику суму": в Білорусь прилетіли два літаки з російськими журналістами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Новини за дуже велику суму": в Білорусь прилетіли два літаки з російськими журналістами

Журналістів, які брали участь у всенародному страйку проти Лукашенка в офіси не пускає міліція

19 серпня 2020, 13:20
Поділіться публікацією:

В Білорусь прилетіло два літаки з російськими журналістами, які замінять співробітників найбільшої в Білорусі "Белтелерадіокомпанії", які страйкують проти влади Олександра Лукашенка. Про це повідомила режисер компанії Олена Мартиновська.

"Новини за дуже велику суму": в Білорусь прилетіли два літаки з російськими журналістами

Білоруські журналісти говорять про те, що колеги з РФ з'явилися в "Белтелерадіокомпанії" ввечері і їм почали показувати, як все працює. Тим часом журналістів, які брали участь у всенародному страйку, в офіси не пускає міліція. ЗМІ повідомляють, що російські фахівці будуть "робити новини за дуже велику суму".

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Білорусі затримали трьох співробітників Мінського заводу колісних тягачів, які брали участь в загальнонаціональному страйку і виступили проти президентства Олександра Лукашенка. Державний телеканал СТВ повідомляє, що чоловіки "вчили заводчан, як поводитись і що кричати" на зустрічі з новообраним лідером Білорусі.

Також ми писали, що на мітингу в Білорусі Олександр Лукашенко, перемогу якого на виборах визнають не всі країни, розповів про можливості повторного голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини