Головна Новини Світ Беларусь Олександр Лукашенко влаштовує таємну президентську інавгурацію, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Лукашенко влаштовує таємну президентську інавгурацію, - ЗМІ

Інсайдери повідомляють, що церемонія може відбутися сьогодні, 23 вересня, о 12:00

23 вересня 2020, 10:20
Поділіться публікацією:

Опозиційні ЗМІ Білорусі передають про те, що Олександр Лукашенко влаштовує таємну президентську інавгурацію. Про це пише Telegram-канал NEXTA.

Олександр Лукашенко влаштовує таємну президентську інавгурацію, - ЗМІ

Інсайдери повідомляють, що церемонія може відбутися сьогодні, 23 вересня, о 12:00 або 27  чи  28 вересня. Найімовірніше, пише Telegram-канал, інавгурація відбудеться в неділю. На це вказує той факт, що сайт Президент-Готелю в Мінську закрив бронювання всіх номерів на найближчі дати. А в Білорусь нібито запрошені вищі чиновники РФ.

Нагадаємо, в білоруському місті Смолевичі сталася справжня трагедія. Перед будівлею міліції чоловік, особа якого поки не встановлена, облив себе бензином і підпалив. Кадри з несамовитими криками та полум'ям, яке охопило білоруса з ніг до голови, потрапили в Мережу. Відео опублікували місцеві ЗМІ і Телеграм-канали. Свідки кажуть, що акт самоспалення — знак протесту проти дій силовиків після "перемоги" в президентських виборах Олександра Лукашенка. Відзначимо, що, попри відео, в прес-службі міліції Смолевичей суїцид поки не підтверджують, але й взагалі ніяк не коментують те, що сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини