Головна Новини Світ Беларусь Опозиція Білорусі заявила про проведення інавгурації Тіхановської: відомі деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Опозиція Білорусі заявила про проведення інавгурації Тіхановської: відомі деталі

Демонстрації на підтримку Тіхановської як "народного президента" заплановані на неділю, 27 вересня, і пройдуть по всій території Білорусі

24 вересня 2020, 21:01
Поділіться публікацією:

Інавгурація Світлани Тіхановської відбудеться в неділю, 27 вересня. Про це повідомляє білоруський Telegram-канал Nexta Live.

Опозиція Білорусі заявила про проведення інавгурації Тіхановської: відомі деталі

Фото: Наталия Федосенко / ТАСС

Відомо, що білоруська опозиція назвала урочисте зведення в лідери країни Тіхановської "народною інавгурацією". Про місце і час заходу не повідомляється, але в повідомленні йдеться про те, що зробити Тіхановською президентом планується в ході масових протестів у столиці Білорусі.

Також представники опозиційних сил країни підкреслюють про те, що масові виступи повинні пройти по всій державі. Учасників демонстрацій вони просять взяти з собою портрети Світлани Тіхановської, щоб підтримати її в цей нелегкий момент.

"23 вересня Лукашенко провів щурячу інавгурацію. Це спровокувало нову хвилю протестів в Білорусі. І нову хвилю надмірного насильства з боку псів системи", — йдеться в повідомленні Telegram-канал Nexta Live.

Крім того, команда Nexta Live звертає увагу своїх передплатників на те, що підготувала наочний ролик, який демонструє всю диктатуру і агресію нинішньої влади щодо протестуючого Мінська.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський скасував майбутню поїздку до Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини