Головна Новини Світ Беларусь Протести в Білорусі: правозахисники повідомляють про затримання близько 200 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести в Білорусі: правозахисники повідомляють про затримання близько 200 осіб

Найбільше затриманих у Мінську

4 жовтня 2020, 23:56
Поділіться публікацією:

У неділю, 4 жовтня, по всій території Білорусі знову проходили акції протестів. В результаті було затримано близько 200 осіб. Про це повідомляє "Інтерфакс-Захід" .

Протести в Білорусі: правозахисники повідомляють про затримання близько 200 осіб

Список затриманих під час мітингів розміщений на сайті незареєстрованої в країні правозахисного центру "Весна". Відомо, що найбільше протестуючих затримали в Москві. Також є інформація про затриманих в Бресті, Гродно, Вітебську, Могильові, Бобруйську, Солігорськ.

Крім того, співробітники правоохоронних органів намагалися сьогодні розігнати акції протестів за допомогою водометів. Але людей це не злякало, і вони продовжили ходу центральними вулицями міста.

Також активісти повідомляли, що в відношенні них застосовували сльозогінний газ.

Раніше "Коментарі" писали, що зовнішньополітичне відомство Білорусі позбавило акредитації всіх представників іноземних засобів масової інформації. Анулювання дозволу на роботу журналістам в Білорусі пояснили тим, що прийнято нове положення про акредитацію журналістів, в зв'язку з чим всім потрібно отримати її заново. Таким чином, з 2 жовтня всі видані раніше акредитації іноземним ЗМІ вважаються недійсними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини