Головна Новини Світ Беларусь Протести в Мінську: протестуючих розганяють за допомогою водометів і світлошумових гранат
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести в Мінську: протестуючих розганяють за допомогою водометів і світлошумових гранат

Деяких учасників протесту силовики затримують. Також відомо про декількох затриманих «для підтвердження особистості» журналістів

11 жовтня 2020, 17:29
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 11 жовтня, в столиці Білорусі Мінську проходять чергові акції протесту проти режиму Олександра Лукашенка. Видання Tut.by повідомляє про постраждалих в результаті сутичок із силовиками. Крім того, по всій країні затримують журналістів. Відомо, що в Мінську на проспекті Побєдітєлєй силовики затримали журналістів видань "БелаПАН", "Новий Час" і "ТАСС".

Протести в Мінську: протестуючих розганяють за допомогою водометів і світлошумових гранат

Повідомляється, що силовики вже підтвердили, що намагаються розігнати учасників протесту за допомогою світлошумових гранат та водометів. Також у центрі міста правоохоронці зупиняють перехожих та перевіряють вміст їх сумок та рюкзаків, після чого декого з них затримують.

За даними ЗМІ, в Мінську закриті деякі станції метро: "Купаловська", "Жовтнева", "Немиті", "Площа Перемоги" і "Площа Леніна".

Нагадаємо, минулої неділі по всій території Білорусі також проходили акції протесту, в результаті яких співробітники правоохоронних органів затримали близько 200 осіб. Активісти також повідомляли, що проти них застосовували сльозогінний газ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини