Головна Новини Світ Беларусь У Мінську затримали робітників, які вигнали Лукашенка з заводу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінську затримали робітників, які вигнали Лукашенка з заводу

Державний телеканал СТВ повідомляє, що чоловіки "вчили заводчан, як їм поводитись та що кричати" на зустрічі з новообраним лідером Білорусі

18 серпня 2020, 10:43 comments1731
Поділіться публікацією:

У Білорусі затримали трьох співробітників Мінського заводу колісних тягачів, які вчора брали участь у загальнонаціональному страйку і виступили проти президентства Олександра Лукашенка. Державний телеканал СТВ повідомляє, що чоловіки "вчили заводчан, як їм поводитись та що кричати" на зустрічі з новообраним лідером Білорусі.

У Мінську затримали робітників, які вигнали Лукашенка з заводу

Державні ЗМІ поширюють інформацію, що Лукашенко знав, що в його відношенні відбудеться провокація на МЗКТ, але все одно прибув туди та виступив з промовою. В результаті, заводчани кричали йому "Йди", і політик спішно покинув натовп глядачів на своєму вертольоті.

Відзначимо, що в ГУВС Мінська не стали приховувати, що затримали трьох робочих. У міліції кажуть, що з чоловіками провели бесіду і відпустили. Втім, незалежні джерела і правозахисники цю інформацію поки не підтверджують.

Нагадаємо, на мітингу в Білорусі Олександр Лукашенко, перемогу якого на виборах визнають не всі країни, розповів про можливість повторного голосування. За його словами, нових виборів не буде. А на заводчан, які влаштовують страйки на білоруських підприємствах, чекають звільнення. На мітингу співробітників Мінського заводу колісних тягачів Лукашенко заявив: "Ніколи ви від мене не дочекаєтеся, щоб я під тиском погодився на вибори. Їх не буде. Тому що тоді не буде ні МЗКТ, ні МАЗа, ні БілАЗа, за пів року ми знищимо все".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини