Головна Новини Світ Беларусь За плакат з написом «Тільки раз в пеклі» - 14 діб: білоруського активіста засудили до адмінарешту
commentss НОВИНИ Всі новини

За плакат з написом «Тільки раз в пеклі» - 14 діб: білоруського активіста засудили до адмінарешту

Під час суду чоловік просив суд обмежитися штрафом і запевняв, що брати участь в демонстраціях більше не буде, але суддя, яка розглядала позов, визнала Пехтева винним в порушенні порядку організації і проведення масових заходів

11 вересня 2020, 21:01 comments1026
Поділіться публікацією:

У Білорусі активіст Сергій Пехтерев був заарештований на 14 діб за участь в опозиційному мітингу. Про це повідомляє Радіо Свобода.

За плакат з написом «Тільки раз в пеклі» - 14 діб: білоруського активіста засудили до адмінарешту

Фото: ЕРА

Відомо, що активіст 30 серпня і 6 вересня брав участь у несанкціонованих мітингах проти результатів президентських виборів, оголошених ЦВК Білорусі. Під час демонстрації Пехтев продемонстрував опозиційну атрибутику і плакат з написом "Один раз в пеклі", після чого був затриманий силовиками.

Під час суду чоловік просив суд обмежитися штрафом і запевняв, що брати участь в демонстраціях більше не буде, але суддя, яка розглядала позов, визнала Пехтева винним в порушенні порядку організації і проведення масових заходів.

Нагадаємо, за заявою ЦВК Білорусі, під час президентських виборів Олександр Лукашенко нібито набрав 80,08% голосів. Більшість населення вважало такі результати сфальсифікованими, в зв'язку з чим Білорусь охопили масові акції протесту.

Раніше "Коментарі" писали про те, що, за словами чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка, з приходом опозиційної влади по відношенню до людей, які його підтримують, і їх дітей, почнуться переслідування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини