Головна Новини Світ Беларусь Зачистка силовиків, вибухи і барикади: що зараз відбувається в Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зачистка силовиків, вибухи і барикади: що зараз відбувається в Білорусі

Користувачі Мережі повідомляють, що під час заворушень в Мінську постраждала дитина

12 серпня 2020, 02:07 comments2171
Поділіться публікацією:

У Білорусі тривають масові протести на тлі президентських виборів. "Російська служба Бі-бі-сі" повідомляє, що з Мінська надходять повідомлення про те, що в третю ніч після президентських виборів найбільш запеклі зіткнення протестуючих з силовиками відбуваються в районі Кам'яна Гірка. Близько першої години ночі там були чутні вибухи.

Зачистка силовиків, вибухи і барикади: що зараз відбувається в Білорусі

За даними "БелТА", близько опівночі біля універсаму "Рига" в Мінську автозаки поїхали на натовп, силовики почали стріляти в людей гумовими кулями і затримали кілька людей. Місцеві ЗМІ також повідомляють, що туди прибули броньовики, водомети і автозаки, була чутна стрілянина.

Telegram-канал "Наша нива" повідомляє, що силовики "зачищають" двори навколо місця сутичок в Серебрянці, де люди намагалися спорудити барикаду. Силовики, які били демонстрантів, вистрибували з цивільних машин. За інформацією видання, "вже 4 години мало хто протестуючі грають в кішки-мишки з Омоном", а затриманих було небагато.

Також "Наша нива" передавала, що в Гродно зіткнулися броньована машина і легковий автомобіль. За даними каналу в легковику їхала сімейна пара з п'ятирічною дівчинкою, яка постраждала — на ній очевидці бачили сліди крові. Журналісти розповідають, що мама з дитиною зараз в лікарні, дівчинці потрібна операція. Крім того, повідомляється, що силовики звинуватили в аварії чоловіка, який був за кермом легкового авто.

Читач Tut.by повідомляє, що на вулиці Німанській в Мінську співробітники ОМОН вбігають у під'їзди. Люди з вікон кричали "Ганьба", у відповідь силовики почали стріляти по вікнах, було чутно вибухи в під'їздах.

Нагадаємо, минулої ночі інтернет-користувачів розбурхало відео з Жовтневого РУВС Мінська, де утримують учасників акцій протесту в результаті виборів в Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини