Головна Новини Світ Китай Геймер з Китаю «лопнув» від злості через поразку у грі
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймер з Китаю «лопнув» від злості через поразку у грі

Лють може серйозно нашкодити здоров'ю

6 листопада 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Житель Китаю прийшов в лють після того, як програв в комп'ютерній грі й буквально лопнув від злості. Він був доставлений в лікарню з розривом легені і йому дивом вдалося вижити.

Геймер з Китаю «лопнув» від злості через поразку у грі

Pexels

30-річний Чен під час гри зазнав поразки й так сильно розлютився, що жбурнув свій телефон об підлогу, а через кілька секунд відчув сильний біль в області грудей. Виявилося, що у нього стався розрив легеневої булли (повітряна кишеня, яка формується всередині легеневої тканини, — прим. авт.). Йому вдалося викликати "швидку" допомогу, тому завдяки своєчасному медичному втручанню, геймеру вдалося вижити й зараз його стан стабільний.

На жаль, це не перший подібний випадок. Медики відзначають, що через сильну злість або нервове напруження, в організмі виробляється занадто багато адреналіну і цей гормон може привести до внутрішніх травм.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 17-річний хлопчик Пляват Харікін з Таїланду кілька днів поспіль провів за комп'ютерними іграми, жодного разу не виходячи на вулицю, і помер від інсульту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини