Головна Новини Світ Китай Китай готовий поставляти свою вакцину від Covid - президент Сі Цзіньпін
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай готовий поставляти свою вакцину від Covid - президент Сі Цзіньпін

У Китаї п'ять вітчизняних "кандидатів" проходять III фазу випробувань

21 листопада 2020, 20:55
Поділіться публікацією:

Президент Сі Цзіньпін заявив в суботу, що Китай готовий активізувати глобальне співробітництво в сфері вакцини проти COVID-19, і закликав до поліпшення міжнародної координації політики.

Китай готовий поставляти свою вакцину від Covid - президент Сі Цзіньпін

Фото: из открытых источников

Фармацевтичні компанії та дослідницькі центри по всьому світу працюють над потенційними вакцинами проти COVID-19, і в даний час проводяться великі глобальні випробування декількох препаратів. У Китаї п'ять вітчизняних "кандидатів" проходять III фазу випробувань.

"Китай готовий зміцнювати співробітництво з іншими країнами в галузі досліджень і розробок, виробництва та поширення вакцин", — сказав Сі на саміті G20 в Ер-Ріяді по відеозв'язку.

Він також закликав до посилення координації міжнародної політики для створення "прискорених маршрутів" подорожей, які сприяли б впорядкованого глобального переміщенню. Сі сказав, що Китай запропонує створити механізм, за допомогою якого результати тестів мандрівників будуть визнаватися на міжнародному рівні за допомогою цифрових кодів здоров'я.

Раніше "Коментарі" повідомляли: п резидент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що турецька вакцина від коронавируса буде доступна для всіх.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини