Головна Новини Світ ЄС Євросоюз у липні відкриє кордони і дозволить в'їзд 15 країнам – Euronews
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз у липні відкриє кордони і дозволить в'їзд 15 країнам – Euronews

З'явився оновлений список країн, яким Євросоюз планує дозволити в'їзд з липня

29 червня 2020, 20:27 comments1632
Поділіться публікацією:

В Європейському союзі визначили 15 країн, яким дадуть добро на в'їзд в ЄС після відкриття кордонів з наступного місяця, передає Euronews.

Євросоюз у липні відкриє кордони і дозволить в'їзд 15 країнам – Euronews

Повідомляється, що в роботі є два списки: один для тих, кому буде дозволено в'їзд в ЄС, а інший для жителів країн, що перебувають під забороною перетину кордонів ЄС. ЗМІ відзначають, що останній перелік вже піддається критиці, тому що в список включили США – там більше 2,4 млн хворих на коронавірус. Також до списку "неугодних" увійшли Бразилія і Росія, зокрема. А от рішення щодо Україні ще невідомо, але в "щасливій 15-ці" нашої країни немає.

Повний список країн, громадянам яких буде дозволено в'їзд до Європи, поки що виглядає так: Алжир, Австралія, Канада, Грузія, Японія, Чорногорія, Марокко, Нова Зеландія, Руанда, Сербія, Південна Корея, Таїланд, Туніс, Уругвай, Китай (за умови підтвердження взаємного в'їзду).

Додамо, що за даними медіа, кордони Євросоюзу можуть з 1 липня і не відкритися, поки влада не затвердить остаточні списки країн для в'їзду.

Нагадаємо, раніше ЄС розглянув списки з 54 країн. Тоді Євросоюз планував відкрити кордони для мандрівників з майже 20 країн, проте українців у цьому списку немає. Зазначимо, що список країн, з якими дозволено повідомлення, пообіцяли оновлювати кожні два тижні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини