Головна Новини Світ ЄС Коронавірус не щадить навіть монархів - у Швеції захворіли принц і його дружина
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус не щадить навіть монархів - у Швеції захворіли принц і його дружина

Тестування має пройти вся сім'я монархів

26 листопада 2020, 20:04 comments1109
Поділіться публікацією:

Спадкоємець трону Швеції Карл Філіп і його дружина Софія захворіли на коронавірус. Про це повідомляють ЗМІ країни. Відомо, що хвороба у монархів протікає легко і не вимагає госпіталізації. Разом з хворими в їх резиденції знаходяться діти. Всі вони уникають контактів зі сторонніми.

Коронавірус не щадить навіть монархів - у Швеції захворіли принц і його дружина

Також, тестування на наявність вірусу в організмі повинні пройти король з королевою Швеції та ряд родичів, які контактували з хворими.

Уряд Швеції з вівторка посилив протиепідемічні заходи. Але особливістю рішення влади країни є те, що вони не виступають за повну ізоляцію населення, а всі інші заходи мають характер рекомендацій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Ківа перерахував методи боротьби з пандемією від прем'єра Дениса Шмигаль і міністра охорони здоров'я Максима Степанова, і більш детально зупинився на своєму методі. Нардеп вважає, що, щоб перемогти інфекцію, перш за все потрібно з ранку зробити зарядку, поснідати, нецензурно послати всіх під американським посольством, потім підкачатися, а потім в лазні вигнати з себе "всю цю гидоту".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини