Головна Новини Світ ЄС Польща вперше за три місяці відкрила кордони з Євросоюзом
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща вперше за три місяці відкрила кордони з Євросоюзом

Громадяни Євросоюзу з сусідніх із Польщею країн ЄС матимуть змогу вільно в'їжджати в цю країну, а ось польський кордон з Україною, як і раніше, буде закритий

13 червня 2020, 10:15 comments1882
Поділіться публікацією:

Польща в ніч на суботу знову відкрила свої кордони з усіма сусідніми країнами Євросоюзу після трьох місяців дії обмежень на в'їзд через пандемію коронавіруса. Про це повідомляє TVN24.

Польща вперше за три місяці відкрила кордони з Євросоюзом

Відкриття польських кордонів означає, що мандрівники мають право на вільний в'їзд, виїзд та транзит через Польщу і не зобов'язані проходити карантин. Скасування обмежень також стосується всіх громадян ЄС, які будуть приїжджати з сусідніх із Польщею країн.

Зовнішні кордони ЄС залишаються закритими. Прикордонний контроль на кордоні з Україною, Білоруссю і Калінінградською областю РФ зберігається.

У той же час працівникам з цих країн не потрібно проходити карантин. Громадяни Росії, Білорусі та України будуть мати право на в'їзд у Польщу, якщо вони у шлюбі з громадянами Польщі або є дітьми польських громадян мають дозвіл на роботу в Польщі.

Міжнародні рейси відновлять у Польщі з наступного вівторка.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні встановлено новий антирекорд по захворюваності COVID-19. За добу коронавірус підтвердили у 753 осіб, а загальне число заражених з початку пандемії перевалило за 30 тисяч осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tvn24.pl/
comments

Обговорення


Новини