Головна Новини Світ Європа Бенкет на весь Карлів міст: чехи влаштували масове прощання з коронавірусом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бенкет на весь Карлів міст: чехи влаштували масове прощання з коронавірусом (ВІДЕО)

У Чехії провели прощання з коронавірусом, організувавши масове гуляння без масок і дистанції

2 липня 2020, 05:00 comments1692
Поділіться публікацією:








Поки у Всесвітній організації охорони здоров'я заявляють про прискорення пандемії після піврічної дати, в Чехії мешканці організували пишний бенкет – обідаючи на Карловому мосту чехи "прощалися" з коронавірусом. Про це передає ВВС.

Бенкет на весь Карлів міст: чехи влаштували масове прощання з коронавірусом (ВІДЕО)

Так, у Празі на Карловому мосту тисячі людей зібралися за 500-метровим столом. В основному, прийшли місцеві жителі. При цьому, місця треба було бронювати заздалегідь, а їжу і напої приносити з собою. Як можна побачити з відео, що з'явилися в Мережі, про масочний режим і соціальну дистанцію навіть не йшлося. Гості прощального застілля вигукували слово "кінець".


Повідомляється, що у Чехії з населенням близько 10 млн осіб зафіксовано 12 тисяч хворих на коронавірус. А померло – 350 осіб. Та й після ослаблення карантину щодня фіксують малу кількість нових хворих — не більше 15 осіб за добу. Тож близько тижня тому чеська влада дала добро на зібрання людей до 1 тисячі, а також відкрилися без будь-яких обмежень басейни, музеї, зоопарки та місцеві замки. Бари та ресторани в Чехії працюють вже як місяць.

Зазначимо, що "прощання" на мосту стало можливим ще й тому, що під час карантинів у всьому світі в Празі поменшало туристів.

Як повідомлялося, Лукашенко заявив про перемогу над коронавірусом в Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини