Головна Новини Світ Європа Будинок Гітлера перетворять в поліцейську ділянку
commentss НОВИНИ Всі новини

Будинок Гітлера перетворять в поліцейську ділянку

Австрія планує перетворити будинок Адольфа Гітлера

3 червня 2020, 00:34 comments1319
Поділіться публікацією:
Австрія представила план архітектурного перетворення будинку Адольфа Гітлера в поліцейську ділянку з метою нейтралізації простору і боротьби з залученням уваги неонацистів. Про це повідомили у виданні The Guardian.

Будинок Гітлера перетворять в поліцейську ділянку

Будинок, в якому народився диктатор нацистської Німеччини Адольф Гітлер, давно планували переобладнати. В Австрії обговорювали це питання в протягом десятиліть, але тепер вирішили перетворити його в офіс поліції, щоб він "ніколи більше не викликав асоціації з націонал-соціалізмом".

За словами міністра внутрішніх справ Австрії Карла Нехаммера, перетворення будинку Гітлера в поліцейську ділянку — доцільне використання будівлі, тому що поліція — захисник основних прав і свобод людини в суспільстві.

Ремонт обійдеться Австрії в 5 мільйонів євро і повинен бути закінчений вже до початку 2023 року. Незважаючи на позицію Німеччини, Австрія протягом багатьох років заперечувала свою відповідальність і причетність до злочинів Гітлера і нацистів. Австрія вважала себе першою жертвою нацизму, тому що саме цю країну Адольф Гітлер приєднав до нацистської Німеччини в 1938 році.

Як повідомляв портал "Коментарі", Лукашенко порівняли з тарганом: білоруси напередодні виборів підтримують опозицію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини