Головна Новини Світ Європа Десятирічний хлопчик вижив у відкритому морі завдяки порадам з фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

Десятирічний хлопчик вижив у відкритому морі завдяки порадам з фільму

Десятирічна дитина протримався більше години на хвилях у відкритому морі і залишилася неушкодженою

7 серпня 2020, 03:36 comments4879
Поділіться публікацією:

Десятирічний британець Равірадж Саїні зміг вижити у відкритому морі і залишитися неушкодженим. Протриматися на хвилях більше години він зміг, використовуючи поради, які побачив раніше в документальному фільмі. Дивовижну історію порятунку розповіло видання Daily Mail .

Десятирічний хлопчик вижив у відкритому морі завдяки порадам з фільму

Равірадж Саїні. Фото: Ben Lack Photography Ltd

Історія сталася на пляжі британського графства Норт-Йоркшир. Хлопчик купався біля берега, поки в якийсь момент його не почало відносити хвилями у відкрите море. Але Равірадж не розгубився. Замість цього він почав згадувати все, що бачив раніше в документальному фільмі ВВС "Рятуючи життя на морі".

Коли берега вже не було видно, хлопець перекинувся на спину, широко розкинув ноги і почав кликати на допомогу, як і радили автори фільму.

Весь цей час хлопчика шукали біля берега. Коли ж стало ясно, що дитину віднесло в море, за ним відправилися рятувальники. Равіраджа витягли з води неушкодженим.

"Ми дуже здивовані тим, як цей хлопець зреагував в критичній ситуації. Він зберіг спокій і дотримувався порад безпеки, які побачив у фільмі. Якби він не вчинив так, повірте, результати пошуку були б зовсім іншими", — говорить рятувальник Лі Мартон.

Сам Равірадж каже, що був упевнений, що його знайдуть рятувальники.

"Моя порада всім, хто виявиться в подібній ситуації, — ніколи не потрібно здаватися. Залишайтеся сильними і не втрачайте надії", — радить хлопець

"Рятуючи життя на морі" — це чотирисерійний фільм про чоловіків і жінок, які ризикуючи власним життям, рятують життя інших у воді.

Раніше "Коментарі" розповідали про фільми, які можуть надихнути на подорожі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини