Головна Новини Світ Європа Головний епідеміолог Швеції визнав помилкою відмову від карантину через велике число смертей
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний епідеміолог Швеції визнав помилкою відмову від карантину через велике число смертей

Швеція стала єдиною країною Євросоюзу, яка не ввела карантин через пандемію коронавірусу

3 червня 2020, 23:30 comments2181
Поділіться публікацією:
Головний епідеміолог Швеції Андерс Тегнелл публічно визнав помилкою свою стратегію відмови від карантину в умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Його стратегія боротьби з відмовою від самоізоляції призвела до занадто великого числа смертей. Про це повідомили у виданні Bloomberg з посиланням на інтерв'ю Андерса Тегнелла шведському радіо.

Головний епідеміолог Швеції визнав помилкою відмову від карантину через велике число смертей

Фахівець в області епідеміології заявив, що Швеція повинна була вибрати щось середнє між відмовою від карантину та рішеннями іншого світу. За його словами, інші країни ввели відразу кілька видів різноманітних заходів протидії поширенню пандемії коронавіруса Covid-19, але не всі з них були вдалими. Поки важко сказати, які саме заходи допомогли.

Міністр охорони здоров'я і соціальних справ Швеції Лєна Халленгрен заявила, що головний шведський епідеміолог досі не може дати точної відповіді, які саме заходи слідували прийняти замість відмови від загальнонаціонального карантину в Швеції.

Як повідомляв портал "Коментарі", Укрзалізниця повернула пасажирам 130 мільйонів гривень за скасовані через загальнонаціонального карантину в Україні рейси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини