Головна Новини Світ Європа Іспанці починають отримувати компенсацію за коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанці починають отримувати компенсацію за коронавірус

Уряд Іспанії реалізує програму фінансової підтримки громадян

27 червня 2020, 09:15 comments1551
Поділіться публікацією:

Громадяни Іспанії стануть отримувати гроші від уряду "просто так". Уряд країни запустив в дію програму мінімального прожиткового доходу, у ході якої громадяни будуть отримувати фінансову підтримку від держави. На першому етапі грошові кошти отримають 255тыс. осіб, які найбільш потребують соціального захисту. Після запуску програми в повному обсязі, на виплати зможуть претендувати 850 тисяч домогосподарств або 2,3 мільйона чоловік.

Іспанці починають отримувати компенсацію за коронавірус

Мінімальна сума, на яку може претендувати домогосподарство, складе 462 євро. У разі, якщо кількість членів сім'ї велике, розмір допомоги буде збільшений. Максимально іспанська сім'я може розраховувати на допомогу в розмірі 1015 євро. Дотації імовірно будуть щомісячними.

Аналітики відзначають, що Іспанія стала лидиром в Євросоюзі за масштабом економічного збитку від коронавіруса. Про своє банкрутство оголосили близько 100 тисяч іспанських підприємств за останні два місяці.

Як повідомляв портал "Коментарі", іспанські власті вирішили відкрити кордони для туристів, правда, з певними умовами. Зокрема, відвідати Іспанію зможуть громадяни Євросоюзу, українцям поки в'їхати в країну неможливо, навіть з дотриманням двотижневої самоізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини