Головна Новини Світ Європа Країна Євросоюзу на місяць знімає всі карантинні обмеження для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Країна Євросоюзу на місяць знімає всі карантинні обмеження для українців

Обмеження для українців зняли до кінця вересня

1 вересня 2020, 08:58 comments1222
Поділіться публікацією:

Відсьогодні, з 1 вересня, Болгарія знімає всі карантинні обмеження для українців. Щоб відвідати цю країну Євросоюзу, не доведеться робити тест на коронавірус або сидіти, приїхавши туди, два тижні в ізоляції. Про це йдеться в повідомленні Посольства України в Болгарії на Facebook.

Країна Євросоюзу на місяць знімає всі карантинні обмеження для українців

Курорти Болгарії. Фото: tpg.ua

Раніше українські туристи потрапити на відпочинок до Болгарії могли тільки, якщо мали на руках свіжий тест на коронавірус. Звичайно ж, він повинен був бути негативним. Напередодні, 31 серпня, Міністерство охорони здоров'я Болгарії вирішило свої вимоги переглянути. Українцям дали цілий місяць для відпочинку, коли думати про додаткові документи й тести  не потрібно.

"Згідно з оновленим рішенням МОЗ, з 1 вересня і до 30 вересня громадяни України на території Болгарії можуть в'їжджати без документів, що підтверджують негативний тест на COVID-19. Також більше немає потреби після приїзду проходити 14-денний карантин", — сказано в повідомленні Посольства України.

Раніше, нагадаємо, кордони для українців відкрили три країни: Казахстан, Сьєрра-Леоне і Судан. Крім них безперешкодно відвідати можна ще близько чотирьох десятків держав.

Також "Коментарі" розповідали про те, що Туніс вирішив свої курорти для українців, навпаки, поки що закрити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини