Головна Новини Світ Європа П'яний українець погрожував підірвати виборчу дільницю в Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

П'яний українець погрожував підірвати виборчу дільницю в Польщі

В крові українця виявили майже 3 проміле алкоголю

13 липня 2020, 08:45 comments1065
Поділіться публікацією:

П'яний українець ледь не зірвав вибори президента на одній з виборчих дільниць в Польщі, де напередодні відбувся другий тур. Чоловік зателефонував на спеціальну лінію "112" і погрожував замінувати приміщення. Про це повідомляє видання Wiadomości.

П'яний українець погрожував підірвати виборчу дільницю в Польщі

Фото: Jakub Wlodek/Agencja Gazeta/Reuters

Все сталося в Слупії Конецькій, яка розташована в Сентокшиському воєводстві. У другій половині дня, коли вибори були в самому розпалі, 46-річний українець вирішив зателефонувати в екстрені служби. Він зажадав, щоб до нього приїхав дільничний поліцейський, інакше погрожував підірвати місцеву виборчу дільницю.

Поліцейські, врешті решт, приїхали, але виключно для того, щоб його затримати. Квартиру українця оглянули піротехніки. Жодної вибухівки там не виявили. А ось в крові чоловіка медики виявили відразу 3 проміле алкоголю.

Фальшива тривога, ймовірно, не зійде українцеві з рук. Його затримали. Якщо провину українця доведуть у суді, чоловік може провести за ґратами найближчі 8 років.

Нагадаємо, що другий тур президентських виборів відбувся в неділю, 12 липня. За посаду глави держави боролися чинний президент Анджей Дуда і мер Варшави Рафал Тшасковський. Раніше "Коментарі" писали про те, що жоден з них не зміг набрати достатню кількість голосів, щоб перемогти в першому турі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини