Головна Новини Світ Європа Поліція Італії виявила партію кавових зерен, начинених кокаїном
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція Італії виявила партію кавових зерен, начинених кокаїном

Поліція Італії виявила кокаїн, засунутий в індивідуально видовбані кавові зерна, після розкриття посилки, адресованій вигаданому босові мафії з голлівудського фільму

21 липня 2020, 05:45 comments1214
Поділіться публікацією:

Слідчі виявили 130 грамів кокаїну у двокілограмовій партії кавових зерен, що прибула в аеропорт Мілан-Мальпенса з Колумбії, йдеться в заяві фінансової поліції Guardia di Finanza. Про це повідомляє CNN.

Поліція Італії виявила партію кавових зерен, начинених кокаїном

Митники вирішили перевірити посилку, помітивши, що її передбачуваний одержувач має ім'я вигаданого персонажа: Сантіно Д'Антоніо – боса мафії із фільму "Джон Уік: Глава 2", повідомила італійська поліція. Як тільки вони розкрили посилку, то виявили більше 500 кавових зерен, які були видовбані, наповнені кокаїном і запечатані темно-коричневою стрічкою, йдеться в заяві.

Поліція Італії виявила партію кавових зерен, начинених кокаїном - фото 2

Поліція простежила за пакетом до Флоренції й заарештувала 50-річного італійця, коли він прийшов, щоб спробувати забрати посилку з тютюнової крамниці в місті.

Згідно із заявою, чоловік був зареєстрований як проживає в колумбійському місті Медельїн. Він вже був відомий поліції і раніше був заарештований за звинуваченням у вживанні наркотиків.

Раніше "Коментарі" писали, що Служба безпеки України вилучила в порту "Південний", що в Одеській області, 53,4 кг кокаїну. Наркотики намагалися ввезти з однієї з країн Південної Америки учасники українського наркоугруповання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини