Головна Новини Світ Європа У Мінську затримали українських журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінську затримали українських журналістів

Телефони затриманих журналістів заблоковані

7 серпня 2020, 19:51
Поділіться публікацією:

У столиці Білорусі затримали трьох кореспондентів телеканалу "Дотепер". Серед них є українці: Ірина Ромалійская і Іван Гребенюк. Третім затриманим є росіянин Юрій Баранюк. Про це повідомляє "Настоящее Время".

У Мінську затримали українських журналістів

Фото: "Настоящее Время"

Видання пише, що затриманих журналістів везуть до Московського РУВС Мінська. Про причини затримання поки нічого не відомо. "Настоящее Время" повідомляє, що телефони журналістів заблоковані.

Разом з тим за даними Euroradio, журналістів звинувачують в тому, що вони працювали в Білорусі без акредитації, тим самим порушуючи законодавство країни.

Раніше "Коментарі" писали, що в Білорусі черговий арешт. На цей раз в мінському СІЗО виявилися двоє чоловіків, які на місцевому концерті, перебуваючи за діджейським пультом, включили пісню "Перемен" Віктора Цоя. Повідомляється, що влада організувала в Мінську концерт, і під час виступу одного з артистів в міському Палаці дітей та молоді місцеві діджеї Кирило Галанов і Владислав Соколовський включили Цоя. При цьому чоловіки підняли руки з білими браслетами — символами головного опонента Лукашенка на виборах Світлани Тіхановском. Натовп від цієї витівки прийшла в захват: люди скандували "Перемен!", "Світла!", "Давай!", "Іди!". Однак діджеїв відразу ж заарештували: за ґратами вони проведуть по 10 діб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини