Головна Новини Світ Європа Угорщина з 1 вересня ізолюється від усього світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина з 1 вересня ізолюється від усього світу

Закриття кордонів не стосується військових конвоїв і гуманітарних транзитів, ділових і дипломатичних поїздок

28 серпня 2020, 23:08 comments2634
Поділіться публікацією:

Уряд Угорщини прийняв рішення закрити кордони для іноземців з 1 вересня. Заборона не стосується військових конвоїв і гуманітарних транзитів, ділових і дипломатичних поїздок. Про це повідомляє Reuters з посиланням на Гергея Гуляс, представника прем'єр-міністра країни Віктора Орбана.

Угорщина з 1 вересня ізолюється від усього світу

Фото: LASZLO BALOGH, источник: REUTERS

Громадяни Угорщини, які слідують на в'їзд в країну, будуть поміщені на двотижневий карантин, однак, при наданні двох негативних результатів тесту на коронавірус вони  зможуть уникнути "ув'язнення".

Уряд також розглядає різні варіанти проведення матчу за Суперкубок УЄФА між "Баварією" і "Севільєю" в Будапешті 24 вересня за участі уболівальників на трибунах. Всі останні турніри УЄФА в цьому році проходили за закритими дверима, але виконавчий комітет Асоціації дозволив присутність футбольних фанатів на 30% від 67 215 місць на стадіоні "Пушкаш Арена" в Будапешті.

Гуляс також підкреслив, що УЄФА планує дозволити приїхати на матч 3000 вболівальникам обох клубів. Можливо, вони повинні будуть надати два негативних теста в аеропорту, звідки їх доставлять прямо на стадіон і повернуть назад після гри.

Спікер прем'єр-міністра Угорщини зазначив, що число випадків інфікування в країні зараз зростає, і більшість з них "привозять"  з-за кордону.

На 27 серпня в Угорщині було зареєстровано 132 нових випадки зараження — це найвищий щоденний показник. Всього в країні зафіксовано 5511 випадок коронавируса і 614 смертей.

Раніше "Коментарі" писали про те, що при в'їзді в Єгипет обов'язковий тест на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини