Головна Новини Світ Європа В Австрії заборонять дешеві авіаквитки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австрії заборонять дешеві авіаквитки

Авіаквитки на рейси австрійських компаній подорожчають через рішення уряду

9 червня 2020, 10:07 comments1098
Поділіться публікацією:

Влада Австрії вирішила втрутитись в регулювання тарифів на авіаперельоти. Уряд має намір встановити мінімальні ціни на авіаквитки і зробити короткі рейси більш дорогими.

В Австрії заборонять дешеві авіаквитки

Для того, щоб позбутися від дешевих квитків, влада має намір змінити антидемпінговий закон. На думку уряду, авіаквитки повинні будуть коштувати як мінімум стільки ж, скільки складають податки і збори за переліт, в середньому ця сума в 40 євро. Крім цього, податок на квитки в розмірі 30 євро буде стягуватися на всіх рейсах довжиною менш 350 кілометрів. Новий податок замінить діючий загальний податок на авіаквитки в розмірі 12 євро.

У той же час один з австрійських авіаперевізників, Austrian Airlines вирішив відмовитися від коротких маршрутів — компанія не стане пропонувати рейси між населеними пунктами, відстань між якими можна покрити за три години наземним транспортом. Уряд вирішив виділити Austrian Airlines 600 млн євро на компенсацію втрат від карантинних обмежень.

Як повідомляв портал "Коментарі", вгалузі Туреччини відкривають свої кордони для мандрівників з 40 країн. У цей список потрапили і туристи з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://orf.at/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини