Головна Новини Світ Європа "Відсторонення від виборів конкурентів Лукашенка": білоруси знову вийшли на протести
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відсторонення від виборів конкурентів Лукашенка": білоруси знову вийшли на протести

У Мінську та Бресті люди вийшли на акції протесту за незалежних кандидатів

14 липня 2020, 20:24 comments1474
Поділіться публікацією:

"Відсторонення від виборів конкурентів Лукашенка": білоруси знову вийшли на протести

У зв'язку з сьогоднішнім рішенням Центральної виборчої комісії, яким головний конкурент Олександра Лукашенка Віктор Бабарико був відсторонений від реєстрації в якості кандидата в президенти Білорусі, населення Бреста вийшло на акцію протесту. Про це повідомляє Телеграм-канал "Моя країна Білорусь".

Колона протестувальників рухається з прапорами Республіки і плакатами, автомобілісти з схваленням сигналять і аплодують ідучім.



Преса також зазначає, що подібний мітинг збирається і на центральній площі в Мінську, столиці Білорусі — з метою висловити свою незгоду зі свавіллям членів ЦВК, що діють за вказівкою Лукашенко, який, згідно з гасел протестуючих, всім вже набрид.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко відмовився використовувати свій ефірний час для передвиборних промов з розкладом політичної програми як державного лідера.

Відзначимо, що початок передвиборної кампанії в Білорусі відзначився високою активністю протестного населення, який не вірить в чесні вибори в країні, де 26 років править президент, який отримав прізвисько "останній диктатор Європи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини