Головна Новини Світ Франція "Франція для французів!": Ісламофоби розгромили крамницю турецького м'ясника
commentss НОВИНИ Всі новини

"Франція для французів!": Ісламофоби розгромили крамницю турецького м'ясника

"Забирайся звідси", "Франція для французів", "Смерть туркам", "Свиня", "Ердоган помер" - написано на стінах і вікнах

8 листопада 2020, 18:10
Поділіться публікацією:

У передмісті Нанта невідомі розгромили турецьку м'ясну лавку, написавши на стінах і вікнах безліч образ на адресу ісламу. Всередині магазину розбиті вітрини та перекинуті меблі.

"Франція для французів!": Ісламофоби розгромили крамницю турецького м'ясника

Фото: Lokum; kizilbayrak

Власник крамниці на вул. Бугенвіль 31 заявив, що це вже другий напад за останні кілька днів. Расисти написали на стінах: "Забирайся звідси", "Франція для французів", "Смерть туркам", "Свиня", "Ердоган помер". Пізніше в мережі з'явилися фото, де на стінах розгромленої крамниці висять записки інших французів: "Ганьба тому, хто зробив це", "Дуже шкода, що ви так думаєте", "Жахливо вчинили". ЗМІ висунули версію, що магазин розгромили зоозахисники-ісламофоби. Відзначено, що більшість закликів і гасел написані з помилками.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Франція посилила контроль всередині країни за мігрантами через нещодавні теракти в Ніцці й Відні. В кінці жовтня в країні сталася серія збройних нападів ісламістів. Президент Еммануель Макрон збільшив кількість поліції на кордонах і закликав реформувати систему Шенгену в Європейському Союзі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини